Spelers.

Corné van Mastrigt

Dartsforever, Darten voor Kika

Toen John aan mij vroeg of ik interesse had om als speler mee te werken aan Darten voor Kika hoefde ik daar geen seconde over na te denken, het antwoordt was gelijk “JA”.
Kika is een geweldige organisatie die heel veel goede werk verricht voor kinderen met kanker, ik hoop dat wij, Dartsforever, ook een steentje aan kunnen bijdragen, zodat deze kinderen ook een goede toekomst kunnen hebben en dat de onderzoeken nog beter worden zodat ze deze ziekte nog beter kunnen bestrijden. We hebben een mooie groep met mensen en ik hoop dat we heel veel kunnen doen voor deze kinderen. Door Dartsforever Darten voor Kika zo goed mogelijk te promoten op de darttoernooien die we spelen.

Corné van Mastrigt

Dick van de Burgt

Ik vind het een hele eer dat ik deel van dit team mag gaan uitmaken, zelf heb ik nog geen kinderen, maar ik kan me eigen echt niet voorstellen als ik later kinderen zou krijgen dat hun deze vreselijke ziekte zouden krijgen. Daarom wil ik me eigen graag samen met dit mooie team inzetten voor dit mooie doel.
Waarom Kika?? Het is natuurlijk een héél goed doel waarvoor veel geld nodig is voor o.a. onderzoek naar kinderkanker. Hopelijk kunnen in de toekomst nog meer kinderen worden genezen en/of de ziekte draaglijker worden gemaakt. Kika gebruikt het geld om onderzoek te doen, hierdoor kunnen kinderen beter behandelt en genezen worden. Ik hoop dat er op deze manier steeds meer kinderen kunnen genieten van een zorgeloze jeugd, in goede gezondheid. Dat ik mijn steentje bij kan dragen met mijn grootste hobby darten vind ik helemaal super. Ik zal mijn uiterste best doen om Kika zo goed mogelijk te helpen.

Dick van de Burgt

Anthony Vriens

Hallo,

Ieder kind verdient het om gewoon kind te kunnen zijn, maar helaas geld dit niet voor ieder kind. Kinderen met kanker kunnen niet zorgeloos genieten van hun jeugd en ik vind dat ieder kind het verdient om te kunnen genieten van een zorgeloze jeugd.

Kika gebruikt het geld om onderzoek te doen, hierdoor kunnen kinderen beter behandelt en genezen worden. Ik hoop dat er op deze manier steeds meer kinderen kunnen genieten van een zorgeloze jeugd, in goede gezondheid. Dat ik mijn steentje bij kan dragen met mijn grootste hobby darten vind ik helemaal super. Ik zal mijn uiterste best doen om Kika zo goed mogelijk te helpen.

Groeten, Anthony Vriens

Kledingsponsoren :

P.de Vos Krattenwasserij
Ermelo