Weer een geweldige Finder Darts Masters achter de rug

Door Aileen de Graaf

Dit jaar zat ik in de poule bij Lorraine Winstanley en Anastasia Dobromyslova, de andere poule bestond uit Deta Hedman, Sharon Prins en Marjolein Noijens. Het toernooi begon al op de vrijdagavond, deze avond waren er 2 dames wedstrijden gepland.
De volgende partijen zijn gespeeld Sharon tegen Marjolein en Lorraine tegen Anastasia. Sharon en Anastasia mochten deze partijen met een winst afsluiten.
Dit betekende dat ik de eerste wedstrijd het de zaterdag moest opnemen tegen Lorraine.
Op deze avond heb ik mij kunnen inzetten voor KIKA, ik ben de zaal rond gegaan met de verkoop van KIKA sleutelhangers, hoeden en hondjes ook konden de toeschouwers een donatie doen in de collecte bus. De totale opbrengst voor KIKA was maar liefst Euro 1102,75!!
Iedereen bedankt voor jullie aankopen en donaties, echt geweldig! Altijd leuk om weer door de zaal te lopen en nieuwe mensen te leren kennen.

Ook heb ik die avond samen met Jacques Nieuwlaat commentaar mogen geven op de wedstrijd van Lorraine en Anastasia. Bedankt voor de tips Jacques,  ik vond het erg leuk om dit te mogen doen.
De zaterdag mocht ik het in de 9e wedstrijd van de middag sessie opnemen tegen Lorraine, op de zaterdag avond mocht ook de 9 de wedstrijd aan de oche verschijnen om het op te nemen tegen Anastasia. De middag partij tegen lorraine heb ik met 4-2 gewonnen.
Dat betekende dat de partij tussen mij en anastacia bepalend was wie er door zou gaan naar de finale. De partij tegen Anastasia kwam ik op een 3-0 voorsprong, maar Anastasia kwam erg goed terug. Na 12 gemiste match darts liet ik haar terug komen in de wedstrijd. In de laatste leg miste ik een 144 finish op dubbel 12 waardoor Anastasia 3 match pijlen kreeg op tops. Deze wist ze niet te benutten, waarna ik via dubbel  12 alsnog de wedstrijd met 4-3 winst af mocht sluiten.
Dit betekende dat ik door was naar de zondag middag, om het de finale op te nemen tegen Deta Hedman.  Deta wist die avond namelijk te winnen van Sharon Prins waardoor deta zich plaatste voor de finale.
De zondag middag, ik verheugde mij op de wedstrijd. Het begon al goed heb samen heerlijk kunnen trainen en partijen gegooid tegen sharon dit was van beide erg goed.
Nu was het wachten en wachten en je concentratie en niveau weten vast te houden. Er waren namelijk nog eerste 4 heren kwartfinales, finale jeugd en 2 halve finales heren.
Eindelijk mocht ik aan de  oche verschijnen voor de finale. Ik voelde wat lichte spanning maar verheugde mij op de wedstrijd en had er zin in.
Altijd leuk op eigen tijd bodem en met nederlands publiek, de sfeer was gezellig aanwezig in de zaal. Deta bereikte haar niveau niet waardoor ik hiervan kon profiteren.
En de eerste set kon afsluiten met 3-0 voor mij. Ook ik de 2 de set was dit het geval, waardoor ik ook deze set kon afsluiten met een 3-0 winst. En toen kwam het besef ik had gewoon de Finder Darts Master gewonnen. Over de Moon. In 2013 4 jaar geleden wist ik dit toernooi al eerder op mijn naam te schrijven, geweldig om deze Master 2 x op mijn naam te hebben staan.
Ook door deze over winning heb ik mijn doel van dit jaar wederom bereikt,  1 ste worden op de Wereld WDF Ranking. De finale was namelijk beslissend wie deze ranking zou winnen met een eind stand van 3 punten meer heb ik ook deze titel op mijn naam mogen schrijven. Echt super blij mee.
Nu weer storten op volgende week zondag dan staat de Nederlandse Kampioen schappen op het programma, in Barneveld.
Ik wil graag iedereen bedanken voor jullie aanmoedigen en felicitaties.
En ook al mijn sponsoren BEDANKT  voor jullie steun, zonder jullie allen was dit allen niet mogelijk.

 

Dartsforever aanwezig tijdens weekend van de Finder Dartsmasters 2018

Tijdens de Finder Dartsmasters waren wij weer aanwezig met de stand van Dartsforever waar onze Ambassadrice Aileen de Graaf ook aanwezig was en ook deelnam aan het evenement en met groot succes zoals jullie gezien hebben. Finder Dartsmasters is één van de mooiste toernooien waar wij mogen staan in Nederland op een prachtige locatie Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee. Tijdens dit weekend hebben we weer een mooi bedrag bij elkaar verzameld met de stand en natuurlijk dankzij onze ambassadrice Aileen de Graaf.
We zijn ook enorm trots met een ambassadrice als Aileen de Graaf zij doet voor KiKa en zoveel mooie andere goede doelen prachtig werk.

Wij willen de organisatie daarom ook weer hartelijk bedanken dat we weer op de Finder Dartsmasters 2018 mochten zijn. En willen iedereen bedanken die afgelopen weekend onze stand hebben bezocht. Eerst volgend grote evenement is de Dutch Open 2018 in Assen waar wij weer aanwezig zijn ook weer een groot evenement om naar uit te kijken. Zie bij activiteiten waar wij aanwezig zijn de komende periode.