Dartvoetbal huren.

ONE HUNDRED AND EIGHTY! 

Wie had gedacht dat je dat zou gaan roepen bij een voetbalspel? Bij dit unieke spel kan het! Voetbaldarts combineert voetbal met de puntentelling en het scorebord van darten. Een wereldwijd populair spel dat zeker in de smaak zal vallen bij zowel kinderen als volwassenen. Bezorg jouw dag met een unieke beleving met Voetbaldarts.

De meeste Voetballers staan er om bekend dat ze wel in zijn voor een potje darten. Of je de pijltjes nu zelf gooit of het spelletje kijkt op een tv thuis of in de kantine, darten heeft wel iets leuks. Een goede voetballer maakt je nog geen goede darter, dat heb je zelf ongetwijfeld wel eens gemerkt. Tijdens het spel; Darts Voetbal wordt duidelijk wie de meeste precisie in zijn voeten heeft zitten. Zeer vermakelijk voor een teamuitje of welke sportieve gelegenheid dan ook of op uw eigen voetbalvereniging zeer uitdagend en super leuk om te doen voor kinderen en volwassenen.

Voetbal Darts inhuren?

Voetbal Darts is een combinatie van de sporten voetbal en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. We kennen allemaal die mooie vrije trappen maar lukt dit ook door een dubbel op een dartbord te raken.. Neem een aanloop en schiet de bal recht in de roos? Ben jij de Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen van jouw (voetbal)team? Niet met een pijl gooien, maar spelen met een goed schot! Boek nu deze uitdagende voetbalactiviteit bij Dartsforever en neem contact op met ons.

Zet het opblaasbare dartbord eenvoudig binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens clubdagen, promodagen of als onderdeel van een training. Het handige klittenband op het middenvak zorgt er voor dat de voetballen blijven kleven aan het dartbord, zodat je gemakkelijk de score bij kunt houden. Nadat alle voetballen geschoten zijn kun je met het bijgeleverde netje de ballen van het bord halen en is de volgende speler aan de beurt.

Dit 5 meter hoge opblaasbare dartbord is eenvoudig te transporteren door het compact opgerolde formaat. Het kussen wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, een transportzak en een duidelijke handleiding. Ook wordt er een set met 3 ballen meegeleverd, zodat je meteen kan beginnen. Alles compleet voor een mooie beleving.