Spelers.

Corné van Mastrigt

Dartsforever, Darten voor Kika

Toen John aan mij vroeg of ik interesse had om als speler mee te werken aan Darten voor Kika hoefde ik daar geen seconde over na te denken, het antwoordt was gelijk “JA”.
Kika is een geweldige organisatie die heel veel goede werk verricht voor kinderen met kanker, ik hoop dat wij, Dartsforever, ook een steentje aan kunnen bijdragen, zodat deze kinderen ook een goede toekomst kunnen hebben en dat de onderzoeken nog beter worden zodat ze deze ziekte nog beter kunnen bestrijden. We hebben een mooie groep met mensen en ik hoop dat we heel veel kunnen doen voor deze kinderen. Door Dartsforever Darten voor Kika zo goed mogelijk te promoten op de darttoernooien die we spelen.

Corné van Mastrigt

Anthony Vriens

Hallo,

Ieder kind verdient het om gewoon kind te kunnen zijn, maar helaas geld dit niet voor ieder kind. Kinderen met kanker kunnen niet zorgeloos genieten van hun jeugd en ik vind dat ieder kind het verdient om te kunnen genieten van een zorgeloze jeugd.

Kika gebruikt het geld om onderzoek te doen, hierdoor kunnen kinderen beter behandelt en genezen worden. Ik hoop dat er op deze manier steeds meer kinderen kunnen genieten van een zorgeloze jeugd, in goede gezondheid. Dat ik mijn steentje bij kan dragen met mijn grootste hobby darten vind ik helemaal super. Ik zal mijn uiterste best doen om Kika zo goed mogelijk te helpen.

Groeten, Anthony Vriens

Vrijwilligers

DartsForever, John de Nijs, Putten, Café de Bosrand, dit is al jaren een mooie combinatie voor het inzamelen van geld voor KIKA.

Het ingezamelde geld gaat naar onderzoeken voor kinderen met kanker. Het geld is niet het medicijn voor deze ziekte, maar het kan wellicht in de toekomst helpen, nog betere medicijnen te ontwikkelen, waardoor de kinderen met deze ziekte weer kinderen kunnen zijn. Weer kunnen spelen, naar school gaan en een toekomst in het verschiet hebben.

Samen met fietsen voor gezondheid en dart organisatie de veluwsedartmasters, en DartsForever hopen we op u steun, wij gaan onherroepelijk door met het inzamelen van geld met ons team.

Veel gezondheid voor iedereen.

Vrijwilligers

Hallo,

Mijn naam is Toon van Peer. Ik ga mij inzetten voor Kika.
Kinderen met kanker kunnen niet zorgeloos genieten van hun jeugd. Ik vind dat elk kind daar recht op heeft.

Ik volg de activiteiten van John en Corné in de Kika-stand  al een aantal jaren en heb respect voor al hun inspanningen.
Tijdens de Dutch Open afgelopen februari heb ik John en Corné geholpen in de stand. Het was mooi om te zien dat zoveel mensen Kika een warm hart toedragen.
Het was mij zo goed bevallen dat ik bij thuiskomst John gelijk heb laten weten dat ik hen graag wil blijven helpen bij hun goede werk. John was hier erg blij mee en heette mij welkom bij het team.

Ik hoop dat we samen veel geld kunnen inzamelen voor onderzoeken.

Kledingsponsoren :