Dutch Open 2018

DartsForever was als maatschappelijk partner weer van de partij tijdens de Dutch Open 2018. Het initiatief leverde voor KiKa wederom een mooie opbrengst op van bijna 3.000 euro. Naast leuke items zoals herinnerings-knuffels met het shirtje van de Dutch Open 2018 en leuke hebbedingetjes als aandenken aan de Dutch Open waren er ook andere items te koop. Denk hierbij aan o.a. ledborden die voor het eerst te bewonderen waren in de stand.

Buiten de stand stond, zoals ieder jaar, ook weer een dartbaan waar de mensen konden gooien voor KiKa. Het ‘bull-spel’ werd uiteindelijk gewonnen door Derk Telnekes met 1.401 punten op dag 1 en door Berry van Peer met 1.251 punten op dag 2. Daarmee wonnen zij de hoofdprijs  in de vorm van een VIP pakket voor de Dutch Open 2019. Michael van Dijk greep 2 dagen op rij naast de hoofdprijs maar ging daardoor wel met twee Blade 5 dartborden naar huis.

Uitslagen KiKa Bullspel
Dag 1
1e plaats: Derk Telnekes met 1.401 punten winnaar Vip pakket Dutch Open 2019
2e plaats: Michael van Dijk met 1.235 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Dag 2
1e plaats : Berry van Peer met 1.251 punten winnaar Vip Pakket Dutch Open 2019
2e plaats : Michael van Dijk met 1.154 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Namens DartsForever spreken we een dankwoord uit aan alle deelnemers.

Ook de jaarlijkse loterij werd weer gehouden waarvan de trekking zondag rond de klok van 15:00 uur plaats vond. De loten waren te verkrijgen bij de stand van DartsForever en zondag werden loten in de zaal verkocht door vrijwilligers van de Dutch Open Darts.
Hierbij maakte je kans op prachtige prijzen zoals onder andere een gesigneerd dartshirt van Raymond van Barneveld, een gesigneerd shirt van Darryl Fitton of één van de vele andere prachtige prijzen.

Uitslagen KiKa Loterij
• Termote 2.0 black led (led licht surround) lotnummer 127
• Gesigneerd Dartbord door o.a. Darryl Fitton- Aileen de Graaf, Scott Waites, Co-Stompé en Trina Gulliver lotnummer 462
• Gesigneerd Dartshirt Darryl Fitton lotnummer 141
• Bulls Led Board 55×33 lotnummer 464
• RTL7 WK Limited Edition Darts 2018 lotnummer 110
• Gesigneerd dartshirt Raymond van Barneveld lotnummer 126
• Single inschrijving Dutch Open Darts 2019 lotnummer 71
• Single inschrijving Dutch Open Darts 2019 lotnummer 169
• Single inschrijving Dutch Open Darts 2019 lotnummer 77
• Single inschrijving Dutch Open Darts 2019 lotnummer 800
• Nieuw dartsbord Blade 5 lotnummer 578

Alle prijzen waren af te halen bij de stand van DartsForever. Voor de prijzen die nog niet zijn afgehaald kunnen de winnaars contact opnemen met info@dartsforever.nl.

Namens DartsForever willen we een bedankwoord uitspreken aan de organisatie van de Dutch Open voor het mogelijk maken van deze acties voor KiKa. Verder willen we  alle vrijwilligers bedanken en uiteraard iedereen die deel heeft genomen aan de Dutch Open 2018 en de stand van DartsForever voor KiKa hebben bezocht.

Was je er niet bij op de Dutch Open en wil je je toch inzetten voor KiKa? Dan kan je tijdens de Premier League meebieden op de Veiling die Dartfreakz.nl, DartsForever en DartsWarehouse organiseren, klik hier.