Six Nations Cup

In juni wonnen de Nederlandse heren voor de tweede keer in de historie de Six Nations Cup. Tijdens het toernooi werd tevens een individueel toernooi gespeeld voor goede doelen gekozen door de deelnemende landen zelf. Nederland speelde voor KiKa en heeft vandaag uiteindelijk een prachtig bedrag van 770 euro  mogen overmaken naar stichting Dartsforever voor KiKa.

Namens Nederland haalde Richard Veenstra in dit toernooi uiteindelijk de finale die hij nipt verloor van Jim Williams (Wales). Dankzij deze prestatie heeft de NDB op deze mooi wijze Dartsforever voor Kika kunnen steunen. KiKa staat voor kinderen kankervrij en heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Klik hier voor het eerdere nieuwsbericht van de NDB, en hier voor meer informatie over Dartsforever voor KiKa.