Finder Dartsmasters 2018

Tijdens de Finder Dartsmasters waren wij weer aanwezig met de stand van Dartsforever  Finder Dartsmasters is één van de mooiste toernooien waar wij mogen staan in Nederland op een prachtige locatie Hotel Zuiderduin  Egmond aan Zee.Helaas is dit de laatste keer onder de naam van Finder Dartmasters, volgend jaar zal het zeer waarschijnlijk met een nieuwe naam komen. Finder is drie jaar hoofdsponsor geweest, van 2015 – 2018. Tijdens dit weekend hebben we weer een mooi bedrag van 1.000 euro bij elkaar verzameld met de stand en natuurlijk mede dankzij onze ambassadrice Aileen de Graaf die weer met sleutelhangertjes en de KiKabus rondging in de zaal.
We zijn ook enorm trots met een ambassadrice als Aileen de Graaf, wat zij doet voor KiKa en zoveel mooie andere goede doelen waar Aileen zich voor inzet en prachtig werk verricht.

Wij willen de organisatie daarom ook weer hartelijk bedanken dat we weer op de Finder Dartsmasters 2018 mochten zijn. En willen iedereen bedanken die afgelopen weekend onze stand hebben bezocht. Eerst volgend grote evenement is de Dutch Open 2019 in Assen waar wij weer aanwezig zijn ook weer een groot evenement om naar uit te kijken. Zie bij activiteiten waar wij aanwezig zijn de komende periode.