Mooi bedrag voor KiKa tijdens Dutch Open Darts; uitslag loterij

Stichting Darts Forever was ook tijdens de BAUSHAUS Dutch Open Darts 2017 als maatschappelijk partner aanwezig in Assen. Het doel van deze samenwerking tijdens het grootste open dartstoernooi van Europa was geld inzamelen voor de strijd tegen kanker bij kinderen.

Op een speciale baan op de BAUHAUS Dutch Open Darts konden deelnemers en toeschouwers ‘bullen’ voor Kika. Voor 2 euro mochten ze een pijltje gooien. Honderden mensen hebben een poging gewaagd maar het was Patrick de Jonge die werd uitgeroepen tot de winnaar met 1.401 punten. Hij wint hiermee een VIP pakket voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2018! Adrie Smans werd tweede met 1.337 punten en ging met een splinternieuw Winmau dartbord huiswaarts.

De gehele zondag werden er door een team van Darts Forever en officials van de Dutch Open Darts ook lootjes verkocht voor het goede doel. De verkoop van de lootjes verliep erg goed, maar er waren dan natuurlijk ook wederom mooie prijzen te winnen. Lootjes werden getrokken door Corné van Mastrigt en John de Nijs, promotors van Darts Forever, onder toeziend oog van de organisatie van de BAUHAUS Dutch Open Darts.

Het bullspel leverde 376 euro op. Daarnaast was de loterij goed voor 635 euro. Dat maakt al een prachtig bedrag van ruim 1.000 euro, terwijl de standinkomsten daar nog bij zullen komen. “Wij vinden het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen sporten en daarom dragen we graag een steentje bij om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen”, aldus Niels de Ruiter. “Wij willen alle deelnemers die een bijdrage hebben geleverd heel hartelijk danken, gezamenlijk hebben we dit prachtige bedrag voor dit goede doel bij elkaar verzameld.”

Het totaal bedrag wordt door KiKa besteed aan onderzoek waarmee versneld therapieën kunnen worden ontwikkeld voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Stichting Darts Forever wil iedereen bedanken die haar stand heeft bezocht. Hopelijk tot volgend jaar allemaal tijdens de BAUHAUS Dutch Open Darts 2018!

Hieronder de uitslag van de verloting:

  1. Bull’s Termote led surround: nummer 427
  2. Dartshirt XXL Michael van Gerwen: nummer 235 
  3. Dartshirt XXL Raymond van Barneveld: nummer 241 
  4. Dartshirt XL Gary Anderson: nummer 433
  5. Trainigsshirt XXXL Michael van Gerwen: nummer 216
  6. RTL7 Dartsblouse: nummer 297
  7. Nieuw dartsbord: nummer 12
  8. Nieuw dartsbord: nummer 58
  9. Nieuw dartsbord: nummer 46
  10. Nieuw dartsbord: nummer 306

Voor prijzen die nog niet afgehaald zijn kunt u contact opnemen met Stichting Darts Forever: Email info@dartsforever.nl of bellen naar 06-54645581

Namens de Organisatie Dutch Open Darts en Stichting Darts Forever bedanken wij iedereen die heeft meegedaan aan de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 en de activiteiten t.b.v. KiKa