Hannes Jansen & Arnold van der Wal  Memorial  koppeltoernooi  ten bate van  KiKa

Op zaterdag 11 maart was het alweer de 2e editie van het dartevenement Hannes Jansen & Arnold van der Wal Memorial Dartevenement. Het evenement werd gehouden in het Havenkwartier van speeltuinvereniging het Havenkwartier. Het evenement stond in het teken ter nagedachtenis van Hannes Jansen en Arnold van der Wal.

Het dartevenement kende een prachtige opkomst van 48 koppels. Een gedeelte van het inschrijfgeld, opbrengst van de loterij en hamburgerverkoop kwam geheel ten goede voor KiKa, wat na afloop weer een prachtig bedrag opleverde. Dartsforever was aanwezig met de stand, uiteraard met weer mooie en leuke verkoopartikelen ten bate van KiKa. Na afloop van het evenement mochten we een mooie cheque in ontvangst nemen en weer terug  kijken op een prachtige Hannes Jansen & Arnold van der Wal Memorial dartavond.

De organisatie en Dartsforever bedanken iedereen die deze prachtige avond mogelijk hebben gemaakt!

De winnaars van het koppeltoernooi waren Jeffrey en Olie en de 2e plaats was voor Arjan en Tim. De verliezersronde is gewonnen door Paul en Dennis en de 2e plaats was voor Robert en Sander.