Winnaars koppel Bovensluis

De winnaars koppel Bovensluis open zijn:

1e Brian Raman – Dimitri van den Bergh, zij wonnen met 5 – 3 in de finale van 2e Ferry Beijleveld – Mikel van Maastrigt

Met het maximaal aantal deelnemers van 64 koppels ging  zondag het koppel darttoernooi ‘Bovensluis Open’ van start. De organisatie kan terug kijken op een geslaagd dartevenement met dit maximum aantal deelnemers en met een goede publieke belangstelling.

Na de poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 door naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde.

De halve finales in de winnaarsronde gingen uiteindelijk tussen Jan van der Rassel/Joey Jaspers tegen Ferry Beijleveld/Mikel van Maastrigt, uitslag 3-4. En de andere halve finale Jimmy Hendriks/Wessel Nijman tegen Brain Raman/Dimitri van den Bergh, uitslag 3-4. Dus kreeg het koppel dartevenement Bovensluis Open een mooie finale met een regionaal tintje. De winst ging uiteindelijk naar het koppel Brain Raman/Dimitri van den Bergh die met 5-3 wisten te winnen van Ferry Beijleveld/Mikel van Maastrigt, na een bloedstollende finale.

Nog een paar spelers te noemen uit de regio die in de winnaarsronde laatste 32 behaalde waren: Corné van Maastrigt/Olaf Knook – Leo van der Stel/Frank Siroen – Gebert Knook/Gerben van den Berg – Joris Alberts/Dave Blok – Wesley Schols/Anita Verholen.

Verliezersronde

In de verliezersronde waren veel regionale darters die de laatste 8 bereikten van het sterke deelnemersveld, waaronder een paar koppels te noemen: Kees Slokkers/Corné Brands – Martin van de Ree/Edwin Gelens – Theo de Jong/Toon Huismans – André Snel/Frans Rousse. Laatstgenoemde koppel die de halve finale nog haalde maar helaas verloren van Gino Vos/Jefferey Brands 0-3.

Kleurwedstrijd

Dit jaar was er ook weer de kleurplatenwedstrijd voor de kinderen en die werden dit jaar gewonnen door Reaven van Tiel 5 jaar en Jevi van Tiel 8 jaar. Zij mochten een gratis karikatuur laten maken bij onze karikatuur tekenaar Ron Caminada.

Alle foto’s van het evenement zijn binnenkort te vinden op onze website en op Gerard Nuijten.nlOp de site van dartfreakz kunt u over het koppel darttoernooi ook een stukje lezen.

Onderstaand de uitslagen: