Teamtoernooi KiKa Bosgenoegen Ermelo weer groot succes!

Zaterdag 21 oktober 2017 was weer het KiKa teamtoernooi, het jaarlijkse toernooi waar vele teams altijd weer naar uitkijken. Uiteraard was Dartsforever ook weer aanwezig met de KiKa dartstand en om de mooie cheque in ontvangst te nemen van de opbrengst van de hele dag.
We kunnen weer trots zijn op deze prachtige dag, wat we allemaal weer bereikt hebben om een prachtig mooi bedrag op de cheque te krijgen wat ten goede komt aan KiKa!! Alle mensen die aanwezig waren en die deze dag mogelijk hebben gemaakt, verdienen meer dan een grote pluim!

Hierbij ook de uitslagen van de winnaars van het teamtoernooi:

Winnaarsronde:

1e Martijn – Bosgenoegen 3
2e Jurrit – No Limit
3e Eelco –-Brinkies en Mitchel Café sport

Verliezersronde:

1e Martijn – Spakenburg 2
2e Taco – Spakenburg 2
3e Sander – Bosgenoegen 4 en Peter Bosgenoegen 4

Hoogste finish plus meeste x 180

161 door Martijn –-Bosgenoegen 3      5 x 180

Teamsuitslag:

1e Bosgenoegen 3
2e No Limit
3e Café sport